Oscarwinnende avonturenfilm The Revenant zie je maandag 23 augustus op NET5

Oscarwinnende avonturenfilm The Revenant zie je maandag 23 augustus op NET5
DiCaprio's eerste Oscar

Kijktip :

Jarenlang werd er door de fans via verschillende media geroepen om een Oscar voor Leonardo DiCaprio. Pas in 2016 won hij hem met een zeer veeleisende rol in het avonturendrama The Revenant. Deze film is zaterdag te zien op Veronica en je kunt The Revenant streamen via Netflix en Amazon Prime.

Het verhaal
Avonturier Hugh Glass sluit zich in het jaar 1823 aan bij een groep pelsjagers die de bovenloop van de rivier Missouri afspeurt op zoek naar pelsdieren. Tijdens een zware expeditie diep in de wildernis wordt Glass aangevallen door een beer en voor dood achtergelaten door zijn gezelschap. Tijdens zijn overlevingstocht ondergaat Glass ondenkbare tegenslagen en wordt hij verraden door metgezel John Fitzgerald.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
DiCaprio bereidde zich tot in den treure vol op zijn rol in The Revenant. Hij besloot zelfs rauwe stukken vlees te eten tijdens de opnames van deze film. Het zegt iets over de toewijding van de acteur, die hierna vier jaar moest bijkomen voor hij zijn volgende rol aanpakte in Once Upon a Time in Hollywood. Regisseur Alejandro González Iñárritu brengt de besneeuwde landschappen met behulp van sublieme cinematografie van Emmanuel Lubezki, die vooral vertrouwde op natuurlijk licht, ook prachtig in beeld. Een meeslepend avontuur.

Cast
Naast Leonardo DiCaprio (Inception) en Tom Hardy (Venom) zijn ook Domhnall Gleeson (Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker), Will Poulter (Midsommar) en Forrest Goodluck (Cherry) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Alejandro González Iñárritu (Birdman).

The Revenant (2015) wordt beoordeeld met een 8,0 op IMDb en is zaterdag 2 juli om 20.00 uur te zien op Veronica. Genre: avontuur, drama. Speelduur: 156 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV