Oscarwinnende avonturenfilm The Revenant zie je maandag 23 augustus op NET5

Oscarwinnende avonturenfilm The Revenant zie je maandag 23 augustus op NET5
DiCaprio's eerste Oscar

Kijktip :

Jarenlang werd er door de fans via verschillende media geroepen om een Oscar voor Leonardo DiCaprio. Pas in 2016 won hij hem, met deze rol. The Revenant is maandag te zien op Veronica en je kunt The Revenant streamen via onder meer Netflix.

Het verhaal
Avonturier Hugh Glass sluit zich in het jaar 1823 aan bij een groep pelsjagers die de bovenloop van de rivier Missouri afspeurt op zoek naar pelsdieren. Tijdens een zware expeditie diep in de wildernis wordt Glass aangevallen door een beer en voor dood achtergelaten door zijn gezelschap. Tijdens zijn overlevingstocht ondergaat Glass ondenkbare tegenslagen en wordt hij verraden door metgezel John Fitzgerald.

Bron: 20th Century Studios

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Uiteraard is de grote winnaar van deze film hoofdrolspeler Leonardo DiCaprio, die met zijn voorbereiding op deze film illustreert hoe ver hij gaat om een geloofwaardig karakter neer kan zetten. De cinemagrafie mag er ook zijn, met dank aan Emmanuel Lubezki. Dat alles in combinatie met een meeslepend verhaal maakt deze film een echte topper.

Cast
Naast Leonardo DiCaprio (Inception) en Tom Hardy (Venom) spelen ook Domhnall Gleeson (Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker), Will Poulter (Midsommar) en Forrest Goodluck (Cherry) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Alejandro González Iñárritu (Birdman).

De film The Revenant (2015) wordt beoordeeld met een 8,0 op IMDb en is op maandag 23 augustus om 20.00 uur te zien op Veronica. De film is ook te streamen via onder meer Netflix.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oscarwinnende avonturenfilm The Revenant zie je maandag 23 augustus op NET5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV