Recensie: Niks Vreemds Aan is pikante komedie met swingen voor beginners

Recensie: Niks Vreemds Aan is pikante komedie met swingen voor beginners
Partnerruil met Ilse Warringa, Loek Peters, Frederik Brom en Peggy Vrijens

Film :

Vanaf 19 augustus draait de film Niks Vreemds aan in de Nederlandse bioscopen. Luizenmoeder-actrice Ilse Warringa in corrigerend ondergoed op de set is misschien een reden om te gaan kijken, maar echt ondeugend of héél grappig wordt het zelden. Lees hier de filmrecensie van Niks Vreemds Aan.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Swingers app
Twee stellen zijn op zoek naar meer vurige passie en besluiten in een opwelling te gaan swingen. Het loopt echter anders dan zij verwachten en niets is meer zoals het was. Ook het leventje van hun buurvrouw Lot verandert drastisch als er opeens een knappe naakte man op het balkon staat.

Ilse Warringa, Frederik Brom, Peggy Vrijens en Loek Peters in de film 'Niks Vreemds Aan'

Beoordeling van Gids.tv: ★★
De Letse regisseur Adrejs Ekis had in eigen land vijf jaar geleden een dikke hit met zijn lichtvoetige Swingers en maakte vervolgens in omliggende landen een serie remakes. Nu zijn wij in Nederland aan de beurt. De film heeft leuke cast en dat is dan ook de grote plus van de film. De acteurs bundelen hun kwaliteiten om er een sexy klein anderhalf uur van te maken. Helaas: De flauwe soapdialogen en het matige scenario gooien roet in het eten in een soms preutse zedenkomedie die niet blijft hangen. Misschien is een bioscoopkaartje voor het witte doek te hoog gegrepen en is dit leuker thuis op de bank. Twee sterren.

Cast
Naast Ilse Warringa (Luizenmoeder - De Film) en Loek Peters (Penoza) zijn ook Frederik Brom (Wilde Mossels), Peggy Vrijens (Whitestar), Tina de Bruin (Chez Nous) en Juvat Westendorp (Just Say Yes) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Andrejs Ekis (Swingersi).

Vanaf 19 augustus 2021 is de film Niks Vreemds Aan te zien in de bioscopen. Op 29 augustus is deze film ook beschikbaar op Pathé Thuis. Genre: Komedie. Tijdsduur: 87 minuten. IMDb-score: 5,9.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV