Bloedstollende thriller Shooter woensdag te zien op Veronica

Bloedstollende thriller Shooter woensdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Amazon Prime en iTunes

Kijktip :

In zijn inmiddels ruim vijfentwintig jaar durende filmcarrière heeft Hollywoodster Mark Wahlberg constant gelaveerd tussen door de critici gevierde producties en hopeloze mislukkingen. Gelukkig behoort de bloedstollende actiefilm Shooter, woensdag te zien op Veronica, tot die eerste categorie. Je kunt Shooter streamen via Amazon Prime en iTunes.

Het verhaal
Voormalig sluipschutter Bob Lee Swagger leeft een teruggetrokken bestaan sinds een mislukte operatie in Ethiopië. Op een dag krijgt hij bezoek van kolonel Isaac Johnson, die hem vraagt een moordaanslag op de Amerikaanse president te plannen. De veiligheidsdienst de plannen opgevangen en wil via Swagger achterhalen hoe een expert hierbij te werk zou gaan. Ondanks de tips van Swagger en de veiligheidsmaatregelen wordt er toch een dodelijk schot afgevuurd. Swagger wordt door de FBI aangewezen als dader. Hij is erin geluisd door Johnson, maar hij is niet van plan zich zomaar over te geven...

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Gelukkig bevindt Shooter zich aan de kant van films als Boogie Nights (1997), The Departed (2006) en Lone Survivor (2013) in de filmografie van Wahlberg: uitstekende producties die ook door de critici werden geroemd. Shooter is geregisseerd door Antoine Fuqua, die al vaker heeft bewezen uitstekende films te kunnen maken. Ondanks het tamelijk bizarre uitgangspunt dat deze film heeft, zorgt Shooter ervoor dat je van begin tot eind op het puntje van je stoel zit. Een lekker spannende filmtip, dus.

Cast
Naast Mark Wahlberg (Instant Family) en Michael Peña (The Martian) zijn ook Danny Glover (Jumanji: The Next Level) en Kate Mara (127 Hours) te zien in Shooter. Deze film is geregisseerd door Antoine Fuqua (The Equalizer).

Shooter (2007) wordt beoordeeld met een 7,2 op IMDb en is woensdag 8 december om 22.20 uur te zien op Veronica. Genre: actie, thriller. Speelduur: 124 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV