Maandag in Khalid & Sophie: nabestaanden MH17-ramp spraken in rechtzaal

Maandag in Khalid & Sophie: nabestaanden MH17-ramp spraken in rechtzaal
De gasten van maandag 6 september

Kijktip :

Het was een zware dag voor nabestaanden van de MH17-ramp. Ze mochten vandaag spreken in de rechtbank. Twee van hen zijn te gast bij Khalid & Sophie en ze vertellen over hun ervaring. Hieronder lees je wie de andere gasten zijn van Khalid & Sophie van maandag 6 september.

De gasten in Khalid & Sophie - maandag 6 september

  • De formatie gaat deze week verder en er is een hoop te doen. Met Tommy Wieringa, Natalie Righton en Yoeri Albrecht wordt bij Khalid & Sophie geproken over hoe nu verder en over de verantwoordelijkheid van Mark Rutte als leider van de grootste partij.
  • Vandaag maakten de eerste nabestaanden van de MH17-ramp gebruik van hun spreekrecht. Robbert van Heijningen sprak vandaag, Hans de Borst morgen.
  • Botic van de Zandschulp, Louis van Gaal, de GP van Zandvoort en Fabio Jakobsen, ze maakten allemaal op grootse wijze hun comeback. En dat wordt gevierd met Wytse van der Goot, Erik Dijkstra, Marcella Mesker en Mark Tuitert.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV