US Open: wanneer is kwartfinale Botic van de Zandschulp te zien?

US Open: wanneer is kwartfinale Botic van de Zandschulp te zien?
Nederlander treft de als nummer twee geplaatste Daniil Medvedev

Sport :

Botic van de Zandschulp staat, na een imponerende zegereeks, dinsdagavond (Nederlandse tijd) in de kwartfinale van de US Open. Hierin treft hij de als tweede geplaatste Rus Daniil Medvedev. De wedstrijd wordt vanaf 18:00 uur LIVE uitgezonden op Eurosport 1 en is tevens te bekijken via Discovery Plus.

Amerikaanse droom
Van de Zandschulp beleeft momenteel zijn Amerikaanse droom, na overwinningen op hooggeplaatste spelers als Casper Ruud en Diego Schwartzman in New York. En dat terwijl hij als qualifiër aan het grandslamtoernooi begon. Kan hij ook stunten tegen Medvedev, tegen wie hij nog nooit eerder in actie kwam?

Arthur Ashe Stadion
De kwartfinale tussen Van de Zandschulp en Medvedev is dinsdag de openingspartij in het Arthur Ashe Stadion, de enorme hoofbaan van het toernooi, waardoor we zeker weten dat hij om 18:00 uur zal beginnen.

Sjeng Schalken in 2003
De laatste keer dat er een Nederlander in de kwartfinale van de US Open stond is overigens enige tijd geleden: dat was in 2003, toen Sjeng Schalken niet wist te winnen van Andy Roddick. Gaat het Van de Zandschulp wel lukken de halve finale te behalen?

De kwartfinale tussen Botic van de Zandschulp en Daniil Medvedev is dinsdagavond vanaf 18:00 uur LIVE te zien op Eurosport 1 en via Discovery Plus

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV