Woensdag in Jinek: o.a. Floor Bremer over dag 176 van de formatie

Woensdag in Jinek: o.a. Floor Bremer over dag 176 van de formatie
De gasten van woensdag 8 september

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van woensdag 8 september.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Jinek van woensdag 8 september

  • Het zijn alle twee dirigenten, maar wel op een heel ander niveau. De één is sinds kort chef-dirigent van de Nationale Opera en het Nederlands Philharmonisch Orkest, de ander gaat als amateur de negende symfonie van Beethoven dirigeren. Vanavond aan tafel bij Jinek: Lorenzo Viotti en Tijl Beckand.
  • Twintig jaar geleden boorden twee vliegtuigen zich in het World Trade Center in New York. Een aanslag die de hele wereld opschudde. Jinek bespreekt deze historische dag, en haar nasleep, met oud-RTL correspondent Max Westerman, New Yorker Buffi Duberman en de Afghaans-Nederlandse politicoloog Suleyman Aslami.
  • Hoe zit het met de zomer? Kunnen we die korte broek nog aan? Piet Paulusma praat je bij in Jinek.
  • De vastgelopen formatie ging vandaag de 176ste dag in. Om de impasse te doorbreken, ontving de nieuwe informateur Johan Remkes VVD-leider Mark Rutte, D66-leider Sigrid Kaag en CDA-leider Wopke Hoekstra. Hierover praat Jinek met Floor Bremer en de hoofdredacteur van de Volkskrant, Pieter Klok.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Jinek: o.a. Floor Bremer over dag 176 van de formatie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV