Het Jachtseizoen vanaf zaterdag te zien op SBS6: dit zijn de deelnemers

Het Jachtseizoen vanaf zaterdag te zien op SBS6: dit zijn de deelnemers
Onder anderen Britt Dekker, Bram Krikke en Wesley Sneijder

Kijktip :

Vanaf zaterdag 11 september is Het Jachtseizoen, de immens populaire YouTube-serie van de mannen van StukTV, voor het eerst te zien op de landelijke televisie. Op SBS6 zien we hoe diverse bekende Nederlanders als voortvluchtige criminelen op de vlucht staan voor de mannen van StukTV.

Het Jachtseizoen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Deelnemers
In Het Jachtseizoen doen de volgende duo's van bekende Nederlanders mee:

  • Leo Alkemade en Xander de Buisonjé
  • Najib Amhali en Wendy van Dijk
  • Herman den Blijker en Bram Krikke
  • Britt Dekker en Simon Keizer
  • Rolf Sanchez en Wesley Sneijder
  • Katja Schuurman en Babette van Veen

Oranje overalls
Het belooft één groot spektakel te worden, waarin de BN'ers - gekleed in oranje overalls - proberen vier uur lang uit de handen van Giel, Thomas en Stefan te blijven. Van snelle auto's tot helikopters: de bekende voortvluchtigen trekken alles uit te kast om hun missie te doen slagen. Ze mogen echter maar twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten en geen gebruik maken van hun eigen geld of telefoon. Bovendien dragen ze een GPS-tracker, die elke tien minuten hun locatie doorstuurt naar de heren van StukTV.

Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 11 september wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het Jachtseizoen vanaf zaterdag te zien op SBS6: dit zijn de deelnemers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV