Zondag in Heel Holland Bakt nog een keer: vlechtbroden blijken hele opgave

Zondag in Heel Holland Bakt nog een keer: vlechtbroden blijken hele opgave
Bakkers zitten met zichzelf in de knoop

Kijktip :

Heel Holland Bakt nog een keer is inmiddels in volle gang, en de bakkers die een tweede kans krijgen lijken zich inmiddels helemaal thuis te voelen in de bakkerstent. Ook deze week krijgen ze weer enkele lastige opdrachten voor de kiezen.

Heel Holland Bakt nog een keer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Vlechtbroden
In de eerste opdracht moeten de bakkers religieuses maken - twee soesjes op elkaar gestapeld. Alles wordt uit de kast gehaald om de religieuses mooi te maken, maar uiterlijk is niet alles: er wordt natuurlijk ook veel aandacht besteed aan de smaak. Voor de technische opdracht maken de bakkers vlechtbroden, waarmee ze behoorlijk in de knoop zitten.

Vouwchocolade
Het blijkt een hele opgave om de voorbeeldbroden van jurylid en patissier Robèrt van Beckhoven na te maken. Op de tweede bakdag staat het spektakelstuk op het programma. De bakkers maken een taart die ze moeten versieren met vouwchocolade. Dat blijkt een hele uitdaging, want in de koude tent is de chocola al snel te hard - en dus breekbaar.

Heel Holland Bakt nog een keer is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Heel Holland Bakt nog een keer terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Heel Holland Bakt nog een keer: vlechtbroden blijken hele opgave of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV