Waanzinnige actiefilm Upgrade zie je zondag 19 september op Veronica

Waanzinnige actiefilm Upgrade zie je zondag 19 september op Veronica
Ook te streamen via Google Play

Kijktip :

In deze tijden van steeds extremere actiefilms is het moeilijk om als filmmaker nog écht te choqueren of verrassen. Dat lukte Leigh Whannell in 2018 echter wel met de brute en waanzinnige actiefilm Upgrade. Deze overdonderende film is zondag te zien op Veronica en je kunt Upgrade streamen via Google Play.

Het verhaal
In de nabije toekomst worden alle aspecten van ons leven volledig beheersd door technologie. Toch zullen er nog altijd technofobe mensen, zijn zoals Grey - voor hen wordt het leven een stuk lastiger. Als hij samen met zijn vrouw het slachtoffer is van een carjacking, en zij daarbij wordt doodgeschoten, wil hij wraak nemen. Hij is echter verlamd geraakt, waardoor zijn enige hoop gevestigd is op de computerchip STEM, die bij hem moet worden ingeplant. Daardoor moet hij zich weer kunnen bewegen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Een uniek en origineel uitgangspunt wordt in Upgrade gekoppeld aan steengoede actiescènes vol gebroken ledematen en rondspattend bloed. Misschien niet altijd even realistisch, maar wel waanzinnig goed gefilmd en gechoreografeerd. Het maakt van Upgrade één van de betere actiefilms van de laatste jaren, die bovendien interessante vragen oproept over de toekomst van kunstmatige intelligentie - want wat gebeurt er als de technologie de touwtjes in handen neemt? Een geweldige film die je van de bank blaast.

Cast
Naast Logan Marshall-Green (Prometheus) en Betty Gabriel (Get Out) zijn ook Harrison Gilbertson (Need for Speed) en Melanie Vallejo (The Sculptor) te zien in Upgrade. Deze film is geregisseerd door Leigh Whannell (The Invisible Man).

Upgrade (2018) wordt beoordeeld met een 7,5 op IMDb en is zondag 19 september om 22.10 uur te zien op Veronica. Genre: actie, science fiction, thriller. Speelduur: 110 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV