Nieuw programma Gold Rush: Freddy Dodge's Mine Rescue start maandag op Discovery

Nieuw programma Gold Rush: Freddy Dodge's Mine Rescue start maandag op Discovery
Freddy Dodge helpt vastgelopen goudzoekers

Kijktip :

Vanaf maandag 20 september is het nieuwe programma Gold Rush: Freddy Dodge's Mine Rescue, een spin-off van het populaire Gold Rush, te zien op Discovery. Hierin helpt de ervaren gouddelver Freddy Dodge vastgelopen goudzoekers. Hij doet zijn bijnaam Gold Guru weer eer aan.

Hoge goudprijzen
Na de gold rush in de jaren twintig van de vorige eeuw is het zoeken naar goud altijd een ideaal gebleven in de Verenigde Staten. Talloze gelukzoekers trekken vanwege de hoge goudprijzen nog naar de mijnvelden, maar het vinden van voldoende klompjes blijkt een stuk lastiger dan gedacht - en ze hebben er al hun geld ingestoken. En dus is het hoog tijd om de hulp van Freddy Dodge in te roepen, die zijn kennis en kunde aanbiedt.

Opbrengst
Freddy stelt echter wel een voorwaarde: ze hoeven hem niets te betalen zolang ze niks vinden, maar zodra dat gebeurt wil hij een deel van de opbrengst. Voor de meeste goudzoekers is het dé manier om van hun nachtmerrie alsnog een gouden droom te maken. Freddy werkt samen met de ervaren Gold Rush-mijner Juan Ibarra en samen hopen ze de noodlijdende operaties winstgevend te maken.

Het nieuwe programma Gold Rush: Freddy Dodge's Mine Rescue is vanaf maandag 20 september wekelijks om 20.30 uur te zien op Discovery. Lees hier op welk kanaal Discovery te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Gold Rush: Freddy Dodge's Mine Rescue start maandag op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV