PSV - Feyenoord live op tv (Eredivisie)

PSV - Feyenoord live op tv (Eredivisie)
Topper in de vijfde speelronde

Sport :

Op zondag 19 september spelen PSV en Feyenoord in de vijfde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De ploeg van Roger Schmidt lijkt mentaal in het voordeel te zijn deze wedstrijd: ze staan ongeslagen bovenaan en hebben nog geen wedstrijd verloren. De laatste drie thuiswedstrijden tegen de Rotterdammers wisten ze echter niet te winnen.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Feyenoord
De ploeg van Arne Slot zit er aardig in, alhoewel ze tegen FC Utrecht wel aan het kortste eind trokken. In Eindhoven zijn ze echter niet kansloos. De laatste keer dat PSV thuis won stamt namelijk alweer uit september 2017.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 12.45 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

PSV - Feyenoord is zondag 19 augustus om 14.30 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op PSV - Feyenoord live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV