Vrijdag in Jinek: alles over de gelekte miljoenennota voor Prinsjesdag

Vrijdag in Jinek: alles over de gelekte miljoenennota voor Prinsjesdag
De gasten van vrijdag 17 september

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva Jinek het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van vrijdag 17 september.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Jinek van vrijdag 17 september

  • Eva Jinek blikt terug op een hectische dag in Den Haag met een gelekte miljoenennota en het aftreden van weer een minister. Elodie Verweij en Jeroen Smit schuiven vanavond aan tafel en delen hun blik op de politieke situatie.
  • Roel van Velzen gooit het roer om. Hij laat het Engels voorlopig achter zich en gaat binnenkort het theater in met Nederlandstalige liedjes. Hij heeft nog niks laten horen van zijn nieuwe muziek, maar vanavond zingt hij bij Jinek voor het eerst Weerstand en praat hij over de turbulente jaren die hij heeft gehad.
  • "Een lach en een lijk", zo wordt de nieuwe Nederlandse serie Adem in, adem uit omschreven. Vanavond vertellen hoofdrolspelers Jelka van Houten en Bracha van Doesburgh hoe crime en comedy samenkomen.
  • Mirella van Markus vertelt vanavond over haar nieuwe handboek Wij willen ook een kind. Een boek voor wensouders die niet zomaar een kind kunnen krijgen en op zoek zijn naar de juiste gezinsvorm. Ze beschrijft ook het traject wat zij samen met haar vrouw heeft doorlopen om moeder te worden.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Jinek: alles over de gelekte miljoenennota voor Prinsjesdag of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV