Vanaf deze datum staat Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (gratis) op Disney+

Vanaf deze datum staat Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (gratis) op Disney+
Verrassende nieuwe Marvel is om door een ringetje te halen

Film :

Sinds woensdag 1 september draait de nieuwe Marvel-film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings met succes in de Nederlandse bioscopen. Disney+ heeft onlangs bekend gemaakt dat deze wervelende martial-artsfilm op 12 november op de streamingdienst staat. En met 'gratis' bedoelen we dat je er geen extra 'VIP'-kosten (20 euro) voor hoeft te betalen, maar dat je aan je normale abonnementskosten genoeg hebt.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Mysterieuze organisatie
Het verhaal gaat over Shang-Chi. Hij is een grootmeester in martial-arts, en is daarin vrijwel ongeëvenaard. Hij kent een donker verleden dat hij weliswaar achter zich heeft gelaten, maar waarmee hij opnieuw geconfronteerd wordt wanneer hij in het web van de mysterieuze Ten Rings-organisatie verstrikt raakt. Bekijk hieronder de trailer van de film.

Lees hier onze recensie van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

Cast
Naast Simu Liu (Women Is Losers) en Awkwafina (The Farewell) spelen ook Tony Leung (Fox Hunt), Michelle Yeoh (Crouching Tiger, Hidden Dragon) en Florian Munteanu (Creed 2) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Destin Daniel Cretton (Just Mercy).

Vanaf 12 november 2021 is de film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings te zien op Disney+. Genre: Actie, Superhelden. Tijdsduur: 132 minuten. IMDb-score: 7,9.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanaf deze datum staat Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (gratis) op Disney+ of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV