Nieuw programma K2 zoekt K3 gaat vrijdag van start op SBS6

Nieuw programma K2 zoekt K3 gaat vrijdag van start op SBS6
Wie volgt Klaasje op?

Kijktip :

Vanaf vrijdag 24 september is de nieuwe talentenjacht K2 zoekt K3 te zien op SBS6. In dit programma wordt gezocht naar een opvolger van Klaasje Meijer, die heeft besloten te stoppen bij K3. Tooske Ragas en de Vlaamse Kürt Rogiers presenteren de show.

K2 zoekt K3 gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Driedubbele jury
Voor de talentenjacht is een driedubbele jury opgetuigd: Samantha Steenwijk en de Vlaamse zangeres Natalia luisteren alleen naar de audities, zonder de deelnemers te zien. Gordon en de Vlaamse zangeres Ingeborg beoordelen de auditanten alleen op hun performance, zonder de stem te horen. Alleen als alle vier de juryleden positief zijn, komt de publieksjury in actie.

Golden Seats
Honderd willekeurige Nederlanders en Vlamingen delen punten uit en beslissen zo wie er in de felbegeerde Golden Seats mogen plaatsnemen. Uiteindelijk stoten de tien deelnemers met de hoogste score door naar de studioshows van K2 zoekt K3. Uiteraard zijn ook Studio 100-baas Gert Verhulst en K3-leden Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen van de partij.

K2 zoekt K3 is vanaf vrijdag 24 september wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma K2 zoekt K3 gaat vrijdag van start op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV