Condor seizoen 2 vanaf maandag 27 september te zien op FOX

Condor seizoen 2 vanaf maandag 27 september te zien op FOX
Wekelijks met dubbele afleveringen

Kijktip :

Vanaf maandag 27 september is het tweede seizoen van de Amerikaanse actiethriller-serie Condor te zien op FOX. In dit seizoen wordt Joe Turner opnieuw benaderd door de CIA. Condor is elke maandag met dubbele afleveringen te zien.

Plan
In het eerste seizoen van Condor maakten we kennis met Joe Turner, wiens idealisme danig op de proef gesteld wordt wanneer hij op een verschrikkelijk maar geniaal plan stuit, dat het leven van miljoenen mensen bedreigd. De serie is gebaseerd op het boek Six Days of the Condor van James Grady, dat in 1975 al eens werd verfilmd als Three Days of the Condor.

Russische agent
De televisieserie is dus afgekort tot simpelweg Condor, en in het nieuwe seizoen is te zien hoe Joe benaderd wordt door een Russische agent. Die vertelt hem dat hij een mol binnen de CIA kan identificeren op de voorwaarde dat hij bescherming krijgt. Het wordt Joe duidelijk dat hij onmogelijk aan zijn oude leven kan ontsnappen.

Het tweede seizoen van Condor is vanaf maandag 27 september wekelijks om 20.00 uur met dubbele afleveringen te zien op FOX. Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Condor seizoen 2 vanaf maandag 27 september te zien op FOX of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV