Recensie: No Time to Die geeft wat fans willen, maar valt klein beetje tegen

Recensie: No Time to Die geeft wat fans willen, maar valt klein beetje tegen
Daniel Craig gaat eruit met een knal

Film :

Vanaf 30 september is de film No Time to Die in de Nederlandse bioscopen te zien. Tot deze laatste maand was het uiterst onzeker of de 25ste James Bond-film op het witte doek te zien zou zijn. De release van de film werd maar liefst zes keer uitgesteld, maar het wachten is eindelijk over. Lees hier de filmrecensie van No Time to Die.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze serie- en filmrecensies.

Het verhaal
James Bond heeft zijn turbulente leven als geheim agent 007 achter zich gelaten en leidt een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt verstoord wanneer zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter hem vraagt een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

Acteur Daniel Craig en Ana de Armas in de James Bond-film 'No Time To Die'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
De verwachtingen voor de 25ste James Bond-film waren torenhoog en mede door de uitgestelde releases werd dit gevoel alleen nog maar heviger. Naar onze mening blijft acteur Daniel Craig de beste James Bond sinds Sean Connery. Grote pluspunten in deze film blijven de actiescènes, waarin Craig alle stunts zelf uitvoert. De opening is er eentje die je ook kan verwachten in een thriller- of horrorfilm, maar de film mist grootschalige actie uit bijvoorbeeld Spectre (2015) - toen Bond in Mexico-Stad tijdens de Dag van de Doden over een volgepakt plein met mensen vloog. Ook is No Time to Die iets te lang en ontbreekt de échte kwaadaardigheid bij acteur Rami Malek (Bohemian Rhapsody). Het ouderwetse Bond-gevoel blijft, en de bioscopen zullen weer volstromen, maar of de finale er ook eentje is waar echte fans op zitten te wachten? Ga het vooral zelf ervaren. Drieënhalve ster.

Bekijk hier de beste James Bond-films volgens IMDb.

Cast
Naast Daniel Craig (Skyfall) en Rami Malek (Bohemian Rhapsody) zijn ook Ana de Armas (Blade Runner 2049), Ralph Fiennes (The English Patient), Christoph Waltz (The French Dispatch), Léa Seydoux (Spectre) en Ben Whishaw (Surge) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Cary Joji Fukunaga (True Detective).

Vanaf 30 september 2021 is de film No Time to Die te zien in de bioscopen. Genre: Actie, Thriller, Misdaad, Drama, Avontuur. Tijdsduur: 163 minuten. IMDb-score: 7,9.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: No Time to Die geeft wat fans willen, maar valt klein beetje tegen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV