Nieuw programma Dat snap je als je ouder bent begint dinsdag op NPO 3

Nieuw programma Dat snap je als je ouder bent begint dinsdag op NPO 3
Format uit de koker van Emma Wortelboer

Kijktip :

Vanaf dinsdag 5 oktober is het nieuwe programma Dat snap je als je ouder bent te zien op NPO 3. In dit programma volgt presentatrice Emma Wortelboer, uit wiens koker het idee afkomstig is, gezinnen waarbij ouders en tieners het niet eens kunnen worden over de regels in huis.

Dat snap je als je ouder bent gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Weglopen
Snauwen, weglopen en eindeloos ruziën helpen niet bij het oplossen van de kwesties, en dus is het tijd voor zwaarder geschut. Wortelboer verdiept zich in de standpunten van beide 'kampen' en probeert ze dichter bij elkaar te brengen door beiden kennis te laten maken met elkaars wereld. Want wat is er zo leuk aan gamen, samen slapen, straathangen of de hele avond op je telefoon zitten? En waarom zou je dat verbieden?

Eerste aflevering
Wortelboer neemt ouders mee in de rap- en gamewereld en stuurt dochters en zonen op een special date om ze uit hun comfortzone te halen. In de eerste aflevering maken we kennis met de 18-jarige Aleze en haar moeder Kitty. Zij hebben een onoverkomelijk probleem: Aleze wil meer vrijheid, maar haar moeder probeert haar dochter te behoeden voor alle mogelijke gevaren die daarbij horen. Aleze moet elke dag om 21.00 uur thuis zijn.

Dat snap je als je ouder bent is vanaf dinsdag 5 oktober wekelijks rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Dat snap je als je ouder bent terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Dat snap je als je ouder bent begint dinsdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV