Nieuw programma Streetlab: camping de liefde start dinsdag op NPO 3

Nieuw programma Streetlab: camping de liefde start dinsdag op NPO 3
De mannen van Streetlab zijn terug!

Kijktip :

De serie Streetlab: camping de liefde was online een groot succes en dus zijn de mannen vanaf dinsdag 5 oktober met een nieuw seizoen te zien op televisie. Daan Boom, Jasper Demollin, Tim Senders en Stijn van Vliet beginnen aan wat misschien we hun grootste experiment is.

Streetlab: camping de liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Pijlen van Cupido
Op camping de liefde ontvangt het viertal tien jonge singles, die op zoek zijn naar de ware. Om daarin te slagen, organiseren de mannen van Streetlab elke aflevering twee activiteiten die de campinggasten dichter bij elkaar moeten brengen. Zo schieten ze met pijlen van Cupido, stellen elkaar pittige vragen, doorstaan samen hun grootste angsten en laten hun harten spreken.

Hart geven
Bloeit de liefde op in dit programma? Aan het einde van iedere aflevering wordt de singles gevraagd hun hart te geven aan een andere deelnemer. Heeft iemand géén hart weten te veroveren, dan moet hij of zij de camping verlaten. Voor elke single die de camping verlaat, komt er een nieuwe deelnemer in de plaats.

Streetlab: camping de liefde is vanaf dinsdag 5 oktober wekelijks rond 22.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Streetlab: camping de liefde terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Streetlab: camping de liefde start dinsdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV