Deelnemers Wie kent Nederland? bekend: deze BN'ers doen mee

Deelnemers Wie kent Nederland? bekend: deze BN'ers doen mee
Onder anderen Britt Dekker en Rob Kemps

Nieuws :

Vanaf zondag 24 oktober is de gloednieuwe spelshow Wie kent Nederland? te zien op SBS6. In dit programma proberen twee panels van bekende Nederlanders zo goed mogelijk in te schatten wat de gemiddelde Nederlander denkt, doet en voelt. Maar wie zijn de deelnemers?

Wie kent Nederland? gemist? Kijk vanaf 24 oktober elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Panels
De twee panels bestaan uit drie vaste deelnemers. Hieronder vind je de samenstelling van de trio's.

Panel 1:

  • Leo Alkemade
  • Leonie ter Braak
  • Rob Kemps

Panel 2:

  • Najib Amhali
  • Britt Dekker
  • Kees Tol

Het spel
In Wie kent Nederland? beantwoorden de panels de meest uiteenlopende vragen over Nederland, waarmee ze zoveel mogelijk publieksleden proberen te verzamelen om de finale mee te spelen. Hoeveel Nederlanders hebben bijvoorbeeld een hekel aan hun schoonmoeder? En welke BN'ers roddelen het makkelijkst over een collega? Tussendoor vertellen de panelleden natuurlijk ook uitgebreid over hun eigen ervaringen. Het spel staat onder leiding van Wendy van Dijk.

Wie kent Nederland? is vanaf zondag 24 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Wie kent Nederland? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Deelnemers Wie kent Nederland? bekend: deze BN'ers doen mee of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV