Oeh la la! Hete blockbuster Fifty Shades Freed is nu te zien op Netflix

Oeh la la! Hete blockbuster Fifty Shades Freed is nu te zien op Netflix
Mister Christian Grey's Red Room gaat nog één keer open

Kijktip :

Sinds 6 oktober staat de film Fifty Shades Freed op Netflix. In 2018 sloegen de bioscoopzalen even op tilt toen we massaal naar de finale van de Fifty Shades-trilogie gingen, om het hoogtepunt van Christian Grey en Anastasia mee te maken. Bijna vier jaar later heeft Netflix eindelijk de rechten weten te bemachtigen, en het laatste deel Fifty Shades Freed staat gelijk op nummer 1 op de streamingdienst met de rode N.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Seks, gevaar en intriges
Het Fifty Shades-verhaal gaat verder en Anastasia (gespeeld door Dakota Johnson) en Christian Grey (Jamie Dornan) zijn getrouwd. Opnieuw hebben ze op alle denkbare plekken seks - met en zonder handboeien. Anastasia krijgt ook weer te maken met baas (en schurk) Jack Hyde, die wraak wil. Ook Elena laat het echtpaar niet met rust; zij komt Christian teisteren.

Jamie Dornan en Dakota Johnson in de film 'Fifty Shades Freed'

Fifty Shades Darker op Netflix?
Mocht je je grondig willen voorbereiden op het derde deel door de voorgaande delen nog even te kijken: dat gaat op Netflix maar half. Fifty Shades of Grey is nog wel te vinden op de streamingdienst, maar deel twee is sinds een paar maanden spoorloos. Lees hier waar je Fifty Shades Darker wél kunt streamen.

Cast
Naast Jamie Dornan (Wild Mountain Thyme) en Dakota Johnson (The Peanut Butter Falcon) zijn ook Eric Johnson (A Simple Favor) en Rita Ora (Southpaw) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door James Foley (Fifty Shades Darker).

Vanaf 6 oktober 2021 is de film Fifty Shades Freed te zien Netflix. Genre: Romantiek, Thriller. Tijdsduur: 105 minuten. IMDb-score: 4,5.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oeh la la! Hete blockbuster Fifty Shades Freed is nu te zien op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV