Vanavond op tv: nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje, documentaire Francine Oomen

Vanavond op tv: nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje, documentaire Francine Oomen
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 13 oktober

Kijktip :

Vanavond begint het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje op RTL 4, waarin BN'ers hun talent voor fotografie etaleren. Verder onder meer een openhartige documentaire over schrijfster Francine Oomen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 13 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Het Perfecte Plaatje

RTL 4
20:30 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje, waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen in de strijd om de mooiste foto's. Onder leiding van Tijl Beckand voeren de deelnemers de meest uiteenlopende opdrachten uit waarbij zij de gelegenheid krijgen om zichzelf en elkaar te overtreffen met de meest spectaculaire foto's. Ook dit seizoen worden de foto's beoordeeld door celebrityfotograaf William Rutten en documentairefotograaf en Zilveren Camera-winnaar Cynthia Boll.


Nieuw: De Grote Kleine Treinencompetitie

NPO 1
20:35 uur

Presentator André van Duin en juryleden Diane Meyboom en Evan Daes gaan op zoek naar de beste modeltreinbouwer van Nederland in het nieuwe programma De Grote Kleine Treinencompetitie. Zes modeltreinbouwers strijden met hun teams tegen elkaar om de mooiste en meest creatieve modelspoorbaan te realiseren. Elke aflevering moet er aan de hand van een thema binnen enkele dagen een compleet nieuwe wereld gecreëerd worden.


Nieuw: Je huis op orde

SBS 6
21:30 uur

In het nieuwe programma Je huis op orde helpen presentator Viktor Brand en zijn dreamteam gezinnen met het opruimen van hun huis. Alle spullen, van elke doos tot aan de laatste paperclip, worden uit huis gehaald en gesorteerd in een grote loods. Het gezin krijgt de opdracht om afscheid te nemen van een groot deel van hun spullen. Vervolgens plaatsen Viktor en zijn team alles geordend en efficiënt terug in het huis.


Docu: Sudden Death - My Sister's Silent Killer

NPO 3
22:55 uur

Na de plotselinge, onverklaarbare dood van zijn 19-jarige zus blijft Patrick met veel vragen achter. Hij probeert te begrijpen hoe het kan dat zijn jonge zus een fatale hartstilstand heeft gehad. Elk jaar overlijden meer dan zeshonderd jonge mensen onverwacht aan een plotselinge hartstilstand. Patrick merkt dat hij niet in staat is om met zijn vrienden of familie te praten en gaat op zoek naar antwoorden in de documentaire Sudden Death - My Sister's Silent Killer.


Docu: Hoe overleef ik - Francine Oomen doorbreekt het zwijgen

NPO 2
23:10 uur

Documentaire over Francine Oomen, de schrijfster en illustratrice die meer dan 140 titels op haar naam heeft staan. Oomen gaat haar meest persoonlijke boek schrijven. Ze wil onderzoeken hoe zij de 'weeffouten' kan herstellen die haar familie van generatie op generatie heeft doorgeven. De tijd blijkt gekomen om haar jeugdtrauma's onder ogen te zien. Regisseur Pascalle Bonnier kreeg het vertrouwen om het confronterende proces vast te leggen.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje, documentaire Francine Oomen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV