Nieuw seizoen Tiki Taka Touzani start maandag op NPO 3 met o.a. Noa Lang

Nieuw seizoen Tiki Taka Touzani start maandag op NPO 3 met o.a. Noa Lang
Een-tweetjes met én zonder bal

Kijktip :

Vanaf maandag 18 oktober zendt NPO 3 een nieuw seizoen van Tiki Taka Touzani uit. In dit programma gaat straatvoetballer en presentator Soufiane Touzani langs bij bekende Nederlandse profvoetballers voor een een-tweetje met én zonder bal.

Tiki Taka Touzani gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Pionier
Touzani is dé pionier van het Nederlandse straatvoetbal en heeft daardoor een groot netwerk opgebouwd binnen de profvoetbalwereld. Zo is hij zelfs een goede kennis van Cristiano Ronaldo. Hij gaat langs bij bekende Nederlandse profs en daagt ze uit met prikkelende vragen en spannende uitdagingen.

Noa Lang
In deze reeks vraagt hij zich onder meer af of je vanaf een gebouw een goal kan maken als het doel op een ander dak staat. Touzani trapt het nieuwe seizoen af met een bezoek aan twee Nederlandse profvoetballers die momenteel schitteren op de velden in België: Noa Lang (Club Brugge) en Joshua Zirkzee (Anderlecht).

Het nieuwe seizoen van Tiki Taka Touzani is vanaf maandag 18 oktober wekelijks rond 22.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Tiki Taka Touzani terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Tiki Taka Touzani start maandag op NPO 3 met o.a. Noa Lang of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV