Slotaflevering Anna's Brains maandag op NPO 3: kun je een echte actieheld worden?

Slotaflevering Anna's Brains maandag op NPO 3: kun je een echte actieheld worden?
Anna Gimbrère probeert deze vraag te beantwoorden

Kijktip :

In de laatste aflevering van Anna's Brains, maandag 25 oktober te zien op NPO 3, proberen Anna Gimbrère en haar 'brains' een antwoord te vinden op de vraag van acteur André Dongelmans. Hij is benieuwd of hij een keer een échte actieheld kan worden, iemand die daadwerkelijk de wereld kan redden.

Anna's Brains gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Gadgets
Van James Bond en Indiana Jones tot Ellen Ripley en detective John McClane: actiehelden uit Hollywood spreken tot de verbeelding. Is het mogelijk om door middel van een speciale uitrusting en gadgets een real life-actieheld te worden? Anna praat met wetenschapsjournalist George van Hal, die helemaal thuis is in de filmwereld. Hij vertelt dat Interstellar de wetenschap aan nieuw kennis geholpen heeft.

Actiescène
Met de nodige kennis in het achterhoofd zijn de 'brains' aan de slag gegaan en uiteindelijk staat er een speciale, explosieve actiescène op het programma, waarin André Dongelmans tot een super-actieheld wordt omgetoverd. Alleen: is de uitrusting wel goed genoeg om de eerste stap te zetten om Anna te redden? Of blijft het actieheld-droombeeld voorlopig alleen fictie?

De slotaflevering van Anna's Brains is maandag 25 oktober om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Anna's Brains terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Anna's Brains maandag op NPO 3: kun je een echte actieheld worden? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV