Ajax - PSV live op tv (Eredivisie)

Ajax - PSV live op tv (Eredivisie)
Topper in tiende speelronde

Sport :

Op zondag 24 oktober spelen Ajax en PSV in de tiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
Ajax staat bovenaan in de Eredivisie met één punt voorsprong op de tegestander van dit weekend: PSV. De laatste wedstrijd ging echter verloren tegen angstgegener FC Utrecht.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

PSV
PSV staat dus tweede en zijn niet kansloos in de wedstrijd tegen Ajax. In de Johan Cruijff Schaal werd in de Johan Cruijff Arena nog met 0-4 gewonnen.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 15.30 uur op ESPN 3 en om 16.35 op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Ajax - PSV is zondag 24 oktober om 16.45 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ajax - PSV live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV