Dinsdag bij Jinek: Derk Sauer over derde coronaprik bevolking Italië

Dinsdag bij Jinek: Derk Sauer over derde coronaprik bevolking Italië
De gasten van dinsdag 26 oktober

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva Jinek het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van dinsdag 26 oktober.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Jinek van dinsdag 26 oktober

  • Een maand na de laatste coronaversoepelingen staan alle seinen inmiddels weer op dieprood. Het aantal positieve tests, ziekenhuisopnames en doden stijgt razendsnel. En dus zijn nieuwe maatregelen in de maak en neemt de onvrede over nieuwe coronamaatregelen zienderogen toe. We bespreken het met voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg Ernst Kuipers, EenVandaag-opiniepeiler Gijs Rademaker en rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.
  • Frankrijk is in de ban van de nieuwe film Eiffel over één van de meest iconische gebouwen ter wereld: de Eiffeltoren. Frankrijk-correspondent Eveline Bijlsma heeft de film gezien en schuift vanavond aan.
  • Italië kondigde vandaag een derde prik voor de hele bevolking aan. Hoe gaat het met corona in de landen om ons heen? Vanavond bespreken we het met Ruslandkenner Derk Sauer, voormalig correspondent in het Verenigd Koninkrijk Tim de Wit, Frankrijk-correspondent Eveline Bijlsma, en Italië-kenner Donatello Piras.
  • Sterrenkok Joris Bijdendijk en zijn jeugdvriend Joel Broekaert werkten samen aan het boek Bij Bijdendijk Thuis, dagelijkse kost voor iedereen. Recepten voor spacecake, rivierkreeftjessoep, tosti’s en zwezerik, en mooie interviews met de vrouw van Joris en zijn chefs bij Rijks.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag bij Jinek: Derk Sauer over derde coronaprik bevolking Italië of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV