Documentaire Amsterdam is nog niet jarig zie je donderdag op NPO 2

Documentaire Amsterdam is nog niet jarig zie je donderdag op NPO 2
Hoe redden we onze hoofdstad van de ondergang?

Kijktip :

Donderdagavond (28 oktober) is de fascinerende documentaire Amsterdam is nog niet jarig te zien op NPO 2. In deze docu onderzoeken de makers de dreiging van het afbrokkelen van onze hoofdstad. Wat moet er gebeuren om Amsterdam van de ondergang te redden?

Amsterdam is nog niet jarig gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Jubileum
In 2025 viert Amsterdam een bijzonder jubileum: de stad bestaat dan 750 jaar. De verjaardag zal groots gevierd worden en internationaal aandacht krijgen. Ook in het buitenland wordt onze hoofdstad namelijk beschouwd als één van de mooiste steden ter wereld, die jaarlijks bezocht wordt door miljoenen toeristen van over de hele wereld.

Instorten
Achter de prachtige façade ontvouwt zich echter een drama: de stad wordt bedreigd. De kades en bruggen staan op instorten. Het is alsof de Eiffeltoren verroest, het Colosseum afbrokkelt of de Tower Bridge wankelt. Is het Amsterdamse tij nog te keren, of is de binnenstad ten dode opgeschreven? Hoe kan Amsterdam van de ondergang gered worden?

De documentaire Amsterdam is nog niet jarig is donderdag 28 oktober om 22.40 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Amsterdam is nog niet jarig terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Documentaire Amsterdam is nog niet jarig zie je donderdag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV