Docu Monobloc - Hoe een plastic stoel de wereld veroverde woensdag te zien op NPO 2

Docu Monobloc - Hoe een plastic stoel de wereld veroverde woensdag te zien op NPO 2
Lelijke stoel is wereldwijd succes

Kijktip :

Iedereen kent hem wel: de wereldberoemde Monobloc-terrasstoel. De plastic stoel is zó populair, dat veel mensen hem niet eens meer bewust waarnemen. De documentaire Monobloc - Hoe een plastic stoel de wereld veroverde vertelt het verhaal van deze stoel.

Monobloc - Hoe een plastic stoel de wereld veroverde gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Miljard
Het succes van de stoel wordt wel duidelijk uit het feit dat er wereldwijd meer dan een miljard (!) Monoblocs in omloop zijn. Ze staan op terrassen, in kantines en in achtertuinen, en bijna iedereen heeft weleens op een Monobloc gezeten.

Lelijk
De Duitse filmmaker Hauke Wendler gaat op reis om met kritische blik het succes van de stoel te onderzoeken en doet daarbij Afrika, India en Brazilië aan. Ja, de stoel is lelijk, maar heeft hij misschien ook positieve kanten?

De documentaire Monobloc - Hoe een plastic stoel de wereld veroverde is woensdag 3 november om 23.10 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Monobloc - Hoe een plastic stoel de wereld veroverde terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docu Monobloc - Hoe een plastic stoel de wereld veroverde woensdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV