Johan Derksen zaterdag 6 november te gast in Sterren op het doek

Johan Derksen zaterdag 6 november te gast in Sterren op het doek
Uitgesproken analist praat met Özcan Akyol

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Sterren op het doek, zaterdag 6 november te zien op NPO 2, is de uitgesproken voetbalanalist Johan Derksen te gast bij presentator Özcan Akyol. Tijdens hun gesprek wordt Derksen geportretteerd door drie kunstenaars.

Sterren op het doek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Stadion
Özcan Akyol ontvangt oud-voetballer, oud-hoofdredacteur van Voetbal International en televisiepersoonlijkheid Johan Derksen in het stadion van Go Ahead Eagles, de club waar de profcarrière van Johan begon. Die voerde hem vervolgens langs onder meer Cambuur Leeuwarden, HFC Haarlem en MVV.

Openhartig
In een openhartig gesprek vertelt Johan hoe zijn volwassen leven op 16-jarige leeftijd begon, toen hij in het jeugdinternaat kwam te wonen. Aan het eind van de aflevering kiest Johan één van de drie schilderijen uit voor thuis; de andere twee worden geveild voor het goede doel.

Sterren op het doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen zaterdag 6 november te gast in Sterren op het doek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV