Keiharde superheldenfilm Deadpool 2 donderdag te zien op Veronica

Keiharde superheldenfilm Deadpool 2 donderdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Disney Plus

Kijktip :

In 2016 verbaasde Ryan Reynolds vriend en vijand door op hilarische wijze in de huid van de grofgebekte superheld Deadpool te kruipen. De eerste Deadpool-film was een daverend succes en dus volgde dit deel twee in 2018. Deadpool 2 is op donderdag 18 november om 20.30 uur te zien op Veronica.

Het verhaal
De futurische soldaat en superschurk Cable heeft het voorzien op de losgeslagen mutant Russell (de stevige tiener met vlammende handjes). Aan Deadpool de taak om deze vuurgevaarlijke jongen te beschermen. Dit kan hij echter niet alleen en dus bouwt hij een onverwoestbaar team om zich heen om het kwaad te bestrijden. Hij noemt zijn team de X-Force, een genderneutrale groep superhelden die allemaal over hun eigen specialiteit beschikken. Gewapend met humor én de nodige bijzondere krachten trekt het team ten strijde.

Bron: 20th Century Fox

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
In principe is de tweede Deadpool film een voorzetting van de eerste film. Dat betekent lekker veel actie, stunts en een flinke portie over-de-top humor. Ryan Reynolds steelt opnieuw de show als Deadpool, een rol waarin hij zijn talent als grappenmaker uitstekend kwijt kan. Het verhaal en de actiescènes leiden daar absoluut niet onder. Deadpool 2 biedt zowel voor de actie- en de komedieliefhebber genoeg om met een grote glimlach naar te kijken. 4 sterren.

Deadpool 2 (2018) wordt beoordeeld met een 7,7 op IMDb en is op donderdag 18 november om 20.30 uur te zien op Veronica.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Keiharde superheldenfilm Deadpool 2 donderdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV