Vrijdag in Talkshow M: nabestaanden 'Luchtbuks Ria' over vrouwenemancipatie

Vrijdag in Talkshow M: nabestaanden 'Luchtbuks Ria' over vrouwenemancipatie
De gasten van vrijdag 19 november

Kijktip :

Margriet van der Linden ontvangt allerlei gasten aan haar tafel die praten over de meest uiteenlopende actuele onderwerpen. Hieronder lees je wie vanavond de gasten zijn bij M.

Lees meer onder de video's.

De gasten in M van vrijdag 19 november

  • Kunstenaar en fotograaf JR is relatief onbekend, maar zijn sociaal geëngageerde kunstwerken absoluut niet. De immens grote foto’s verschenen in ruim 140 landen: vaak illegaal geplakt op stoepen, gebouwen en daken. Vanaf morgen mag iedereen zijn oeuvre bewonderen in het Groninger Museum. Kunstenaar Jasper Krabbé ging alvast voor ons kijken en bespreekt vanavond zijn persoonlijke favorieten bij Margriet van de Linden aan tafel.
  • Amerikaans jazzmuzikant Gregory Porter heeft een nieuw album en is in Nederland. Zijn nieuwe album bestaat solonummers en duetten samen met zijn idolen zoals Nat King Cole en Ella Fritzgerald. Vanavond geeft de internationale ster een voorproefje met een live optreden in de show.
  • De Tilburgse kermis is een icoon armer: ‘luchtbuks’ Ria is overleden op 101-jarige leeftijd. Ria’s neef Kees Zoontjens schuift aan samen met fotograaf Joep Eijkens, die een boek maakte met foto’s van Ria. De fotoserie maakte haar een icoon in de vrouwenemancipatie. Wat vond ze van de bekendheid, wat vond ze zo leuk aan schieten en wat zijn lessen die we van Ria kunnen leren?

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Talkshow M: nabestaanden 'Luchtbuks Ria' over vrouwenemancipatie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV