PSV - Vitesse live op tv (Eredivisie)

PSV - Vitesse live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in dertiende speelronde

Sport :

Op zaterdag 20 november spelen PSV en Vitesse in de dertiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion. De wedstrijd wordt om 16.30 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Vitesse

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De ploeg uit Eindhoven maakt met Ajax en Feyenoord de laatste weken uit wie de koppositie in de Eredivisie gaat pakken. Vitesse doet het zeker minder dan vorig seizoen, maar zal nog steeds als een concurrent voelen.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

PSV - Vitesse is zaterdag 21 november om 16.30 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op PSV - Vitesse live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV