Nieuw op Prime Video: Deze films en series zijn nieuw in december 2021

Nieuw op Prime Video: Deze films en series zijn nieuw in december 2021
Met onder meer Being the Ricardos en Donnie op de Monnie

Kijktip :

De laatste maand van het jaar betekent over het algemeen feest. Met Sinterklaas, Kerst en oud en nieuw staat er uiteraard genoeg op het programma, maar in de donkere dagen is er ook genoeg te zien op het witte doek en het zilvere scherm. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in december 2021.

Kijktips van Gids.tv

Donnie op de Monnie (1 december)

Prime Video

Bron: Prime Video
De sympathieke rapper Donnie duikt in de jetset lifestyle van rijke mensen die - vaak al heel jong - een jaloersmakend fortuin hebben vergaard dankzij hun ongewone talent en ondernemerszin. In deze openhartige en onthullende show zien we hoe Donnie zich ontspannen onderdompelt in de levens van voetbalsterren, YouTubers, rappers, influencers, modellen, topondernemers, muzikanten en sociale stijgers. Bekijk hier waar je vanaf 1 december Donnie op de Monnie kunt streamen.

Harlem (3 december)

Prime Video

Bron: Prime Video
De serie volgt vier stijlvolle en ambitieuze beste vriendinnen in Harlem, New York City: een professor die worstelt om ruimte te maken voor haar liefdesleven; een slimme tech-onderneemster die altijd met iemand nieuw uitgaat; een no-filter zangeres; en een hopeloze romantische mode-ontwerpster. Bekijk hier waar je vanaf 3 december Harlem kunt streamen.

Encounter (10 december)

Prime Video

Bron: Prime Video
Het verhaal gaat over een vader en zijn twee jonge zoons. Hij is een onderscheiden marinier die poogt zijn zoons te beschermen tegen een gevaarlijke buitenaardse dreiging. Terwijl hun reis hen in steeds meer onveilig gebied brengt, worden de broers met een harde werkelijkheid geconfronteerd en voelen ze zich genoodzaakt hun kindertijd achter zich te laten. Lees hier waar je vanaf 10 december Encounter kunt kijken.

With Love (17 december)

Prime Video

Bron: Prime Video
De serie volgt broer en zus Lily en Jorge, die op een missie zijn om liefde te vinden. Elk van de vijf afleveringen speelt zich af tijdens een andere feestdag gedurende het jaar. Lily, Jorge en de Diaz familie worden gevolgd in de loop van 12 maanden terwijl ze de hoogte- en dieptepunten van het leven ervaren. Bekijk hier waar je vanaf 17 december With Love kunt streamen.

Being the Ricardos (21 december)

Prime Video

Bron: Prime Video
Het verhaal gaat over het leven van het wereldberoemde Hollywood-koppel Lucille Ball en Desi Arnaz gedurende een week op de set van 'I Love Lucy'. Zowel Lucille als Desi komen, van de leesrepetitie op maandag helemaal tot aan een scène met studiopubliek op vrijdag, voor grote uitdagingen te staan die hun carrière kunnen beëindigen. Evenals hun huwelijk. Lees hier waar je vanaf 21 december Being the Ricardos kunt kijken.

The Ferragnez (23 december)

Prime Video

Chiara Ferragni is ondernemer, influencer en model en heeft meer dan 24 miljoen volgers op Instagram. Haar partner Fedez is een muzikant die meer dan 60 platina platen op zijn naam heeft staan. Samen staan de twee bekend als de Ferragnez, en vanaf deze winter kun je in de nieuwe serie volgen hoe het er bij het succesvolle koppel achter de schermen aan toe gaat. Bekijk hier waar je vanaf 23 december The Ferragnez kunt streamen.

Verder op Prime Video

  • Comedy Club (3 december)
  • Dutch Wheels (7 december)
  • Over Grenzen (16 december)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Prime Video: Deze films en series zijn nieuw in december 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV