Vanavond op tv: De start van Undercover seizoen 3 en halve finale ARIA

Vanavond op tv: De start van Undercover seizoen 3 en halve finale ARIA
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 21 november

Kijktip :

België Eén biedt uitkomst voor alle Nederlanders die geen Netflix-abonnement hebben. Het nieuwe seizoen van Undercover is namelijk daar te zien! Het derde seizoen begint spectaculair: een undercoveragent bij de Nederlands-Turkse xtc-bende van Serkan Bulut wordt vermoord. De politie vermoedt dat ze een mol in hun rangen hebben. Bekijk hieronder alle andere tv-tips voor zondag 21 november.

Halve finale
Na een aantal spannende weken is het vanavond tijd voor de halve finale van ARIA. Welke operazangers weten zich te plaatsen voor de grote finale van deze zangwedstrijd? Je ziet het vanavond om 20:25 uur op NPO 1. Bekijk alle tv-tips hieronder.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

IDFA-docu: Jason

NPO 2
19:55 uur

Het International Documentary Filmfestival Amsterdam (IDFA) is in volle gang en dat wordt ook op NPO 2 gevierd met enkele prachtige documentaires. Zo is vanavond om 19:55 uur de film Jason te zien.


ARIA: halve finale

NPO 1
20:25 uur

Na een aantal spannende weken is het vanavond tijd voor de halve finale van ARIA, om 20:25 uur te zien op NPO 1. Welke operazangers weten zich te plaatsen voor de grote finale van deze zangwedstrijd?


Start: Undercover seizoen 3

Eén
20:39 uur

Op de dag dat de eerste aflevering van het derde seizoen van Undercover op Netflix verschijnt, begint het nieuwe seizoen ook op de Vlaamse zender Eén. Het verhaal van Bob en Ferry gaat verder.

Lees hier waar je Undercover kunt streamen.


Slot: Reizen Waes Nederland

NPO 3
20:50 uur

De reis van Tom Waes door Nederland komt vanavond ten einde. De laatste aflevering van Reizen Waes Nederland, waarin de Vlaamse presentator de Wadden bezoekt, is om 20:50 uur te zien op NPO 3.

Op Texel bezoekt Tom Waes schapenboer Jan-Willem Bakker, gaat hij parachutespringen onder begeleiding van levende legende Jan Boyen Rienks en vogels spotten op de Big Day. Ook maakt Tom één van zijn dromen waar: hij overnacht op een drooggevallen schip op de Wadden. Op Terschelling krijgt hij een rondleiding van zijn goede vriend Frank Lammers, die hij kent uit de hitserie Undercover. Tot slot leert hij op Schiermonnikoog sliksleeën, de ideale manier om zijn trip door Nederland te eindigen.


Filmklassieker: The Terminator

RTL 7
22:00 uur

In 2029 woedt er een bloedige strijd tussen mensen en machines die aangestuurd worden door Skynet, een kunstmatige intelligentie. Skynet stuurt de cyborg The Terminator terug in de tijd om Sarah Connor, de moeder van verzetsleider John, te vermoorden en te voorkomen dat John wordt geboren. Verzetsstrijder Kyle Reese reist naar het verleden om Sarah te beschermen. Samen proberen ze de meedogenloze, onverwoestbare moordmachine uit te schakelen.


Sciencefictionfilm: Rise of the Planet of the Apes

Veronica
22:10 uur

Het verhaal speelt zich af in het huidige San Francisco, waar de wetenschapper Will Rodman zich bezighoudt met genetische manipulatie op apen in zijn strijd tegen Alzheimer. Wanneer één van de proefdieren, Caesar, zich intellectueel snel begint te ontwikkelen, ontstaat een oorlog voor de suprematie tussen mens en aap.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: De start van Undercover seizoen 3 en halve finale ARIA of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV