Maandag in Op1: terugblik rellen Rotterdam met agressie-expert Caroline Koetsenruijter

Maandag in Op1: terugblik rellen Rotterdam met agressie-expert Caroline Koetsenruijter
De gasten van Op1 van maandag 22 november

Kijktip :

Maandag presenteren Hugo Logtenberg en Natasja Gibbs de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1 van maandag 22 november.

Onderwerpen van maandag 22 november:

  • In veel steden ging het afgelopen weekend helemaal mis doordat relschoppers flink huishielden. Hoe kon dat gebeuren? Vanavond bij Op1 bespreken politiebondvoorzitter Gerrit van de Kamp, agent Koen Simmers, voorzitter ambulancevereniging Jan Hoefnagel, topwetenschapper Robbert Dijkgraaf, agressie-expert Caroline Koetsenruijter en eigenaar van een geterroriseerde lunchroom in Rotterdam Corine Wiedouw de gevolgen van een onrustig en gewelddadig weekend.
  • Met de voortdurende stroom van coronabesmettingen en ziekenhuisopnames is de reguliere zorg opnieuw flink de dupe. De Haagse ziekenhuisbestuurder Ingrid Wolf staat sinds vandaag weer in crisisstand.Rozemarijn van Bruchem-Visser van het Erasmus MC weet hoe het er in het code zwart-scenario aan toe gaat. Welke keuzes worden er dan gemaakt, wie wordt er behandeld en wie niet? Vanavond bij Op1 bespreken ze de situatie in de ziekenhuizen.
  • Waar wetenschap voorheen automatisch werd gekoppeld aan vooruitgang, zijn wetenschappers tegenwoordig steeds meer bezig met onderwerpen die onze persoonlijke levenssfeer raken. Wetenschapper Robbert Dijkgraaf vertelt vanavond bij Op1 over de rol van wetenschap in onzekere tijden.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Op1: terugblik rellen Rotterdam met agressie-expert Caroline Koetsenruijter of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV