Donderdag in Ik Vertrek: Edwin en Kirsten vertrekken naar Zuid-Afrika

Donderdag in Ik Vertrek: Edwin en Kirsten vertrekken naar Zuid-Afrika
Leven tussen wilde dieren blijkt spannender dan gedacht

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Ik Vertrek, donderdag te zien op NPO 1, gaan we verder dan gebruikelijk is voor het programma. Edwin en Kirsten besluiten namelijk naar Zuid-Afrika te vertrekken.

Ik Vertrek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Krugerpark
Edwin en Kirsten zijn echte Afrika-fanaten. Na een ongelukkige val met een brommer belandt Edwin in het ziekenhuis. Van daaruit gaan de twee bij zichzelf na wat ze nou écht willen doen. Emigreren naar Zuid-Afrika is het antwoord. Ze vertrekken naar Hoedspruit, dicht bij het Krugerpark.

Wilde dieren
Daar neemt het stel een lodge over. De eerste boekingen staan al over een aantal weken gepland, maar voor die tijd moet eerst de zebrapoep uit het zwembad worden gevist. Ze vinden het leven tussen de wilde dieren spannender dan gedacht en moeten erg wennen aan de Zuid-Afrikaanse mentaliteit. Dan was hun oude leventje in Bennekom zo gek nog niet.

Ik Vertrek is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik Vertrek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Ik Vertrek: Edwin en Kirsten vertrekken naar Zuid-Afrika of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV