Slotaflevering Mr. Frank Visser - hoe is het nu met? donderdag te zien op SBS6

Slotaflevering Mr. Frank Visser - hoe is het nu met? donderdag te zien op SBS6
Viktor Brand gaat naar Maastricht en Anna Paulowna

Kijktip :

Donderdag (2 december) is alweer de (voorlopig) laatste aflevering van Mr. Frank Visser - hoe is het nu met? te zien op SBS6. Presentator Viktor Brand bezoekt opnieuw enkele oude bekenden en kijkt hoe het nu met ze gaat.

Mr. Frank Visser - hoe is het nu met? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Hekje
Viktor begint de aflevering in het zuidelijkste puntje van Nederland. In Maastricht hadden bewoners met een roze hekje in de tuin het flink aan de stok met hun buren. Mr. Frank Visser moest de boel tot bedaren brengen, maar is dat ook gelukt?

Vogels
Ook reist Viktor af naar het Noord-Hollandse Anna Paulowna. Daar belandt hij tussen de dieren, want vogels veroorzakten hier zó veel overlast dat de bed & breakfast van de buurman er hele slecthe reviews door kreeg.

De slotaflevering van Mr. Frank Visser - hoe is het nu met? is donderdag 2 december om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Mr. Frank Visser - hoe is het nu met? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Mr. Frank Visser - hoe is het nu met? donderdag te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV