Veronica Inside-vervanger VI Vandaag start 10 januari, dit zijn de gasten

Veronica Inside-vervanger VI Vandaag start 10 januari, dit zijn de gasten
Ongezouten meningen in nieuwe talkshow

Nieuws :

Het succesvolle VI-trio Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee zijn vanaf maandag 10 januari iedere werkdag te zien in de dagelijkse "meningenshow" VI Vandaag.

Wisselende gast
Naast presentator Genee en vaste gasten Derksen en Van der Gijp zit er dagelijk een wisselende gast aan tafel om onderwerpen te bespreken die Nederland bezighouden. Onder meer Özcan Akyol, Leonie ter Braak, Bram Moszkowicz, Fred Teeven, Chatilla van Grinsven, Raymond Mens, Sam Hagens en Wouter de Vries hebben zich al aangemeld om aan te schuiven.

De tekst gaat verder onder deze video's

Sport
Sport en voetbal blijven een rode draad in het programma, met gasten als Martijn Krabbendam en Bas Nijhuis die bij de heren aansluiten om die onderdelen te coveren. Het nieuwe programma zal zich kenmerken door spontane acties, grappen en opmerkingen van de mannen en de gasten aan tafel.

VI Vandaag is vanaf maandag 10 januari iedere werkdag om 21.40 uur op SBS6 en KIJK.nl. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van VI Vandaag terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside-vervanger VI Vandaag start 10 januari, dit zijn de gasten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV