PSV - FC Utrecht live op tv (Eredivisie)

PSV - FC Utrecht live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in de 15e speelronde

Sport :

Op zaterdag 4 december spelen PSV en FC Utrecht in de vijftiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion. De wedstrijd wordt om 16.30 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - FC Utrecht

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De ploeg van Roger Schmidt is na de inhaalwedstrijden geland op de derde plaats in de Eredivisie. Met een overwinning kan PSV de strijd aangaan met koploper Ajax en achtervolger Feyenoord.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

PSV - FC Utrecht is zaterdag 5 december om 16.30 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op PSV - FC Utrecht live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV