Bokswedstrijd Nieky Holzken in World Boxing Super Series live op tv

Bokswedstrijd Nieky Holzken in World Boxing Super Series live op tv
Kickbokser in de ring als bokser

Sport :

De Nederlandse (kick)bokser Nieky Holzken komt zaterdag in actie tijdens de halve finale van de World Boxing Super Series. Hij vervangt de Duitser Jürgen Brähmer, die wegens ziekte moest afzeggen. De wedstrijd wordt live uitgezonden op RTL 7.

Holzken, die als bijnaam 'the knock-out uit Brabant' heeft, is meervoudig wereldkampioen kickboksen. Nu zal hij zijn debuut maken in de halve finale van 'de Champions League van het boksen'. In de strijd om de Mohammed Ali Trofee komt hij tegenover de Engelsman Callum Smith te staan.

De wedstrijd wordt gebokst in het supermiddengewicht. In de World Boxing Super Series wordt ook een competitie in het cruisergewicht gehouden. De bokscompetitie is een nieuwe competitie met meerdere wedstrijden binnen één seizoen. Uiteindelijk wordt er een prijzenpot van 50 miljoen euro verdeeld. De winnaar krijgt de Mohammed Ali Trofee.

De wedstrijd Nieky Holzken - Callum Smith in de World Boxing Super Series is op zaterdag 24 februari om 22.30 uur te zien op RTL 7.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bokswedstrijd Nieky Holzken in World Boxing Super Series live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV