Vitesse - NS Mura live op tv (Conference League)

Vitesse - NS Mura live op tv (Conference League)
Zenuwslopende ontknoping in Groep G

Sport :

Vitesse gaat een spannende avond tegemoet, want in Groep G van de Conference League is het zenuwslopend spannend. Het duel tegen NS Mura begint om 21.00 uur en is live te zien op ESPN.

Lees hier op welk kanaal ESPN te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Scenario's
De scenario's in Groep G zijn talrijk, maar twee dingen zijn zeker: Stade Rennes wordt eerste en NS Mura wordt laatste. Achter Rennes staan Tottenham Hotspur en Vitesse allebei op zeven punten. Mochten beide ploegen winnen, dan is onderling resultaat het eerste waar de UEFA naar kijkt. Dat is gelijk: het werd 1-0 in Arnhem en 3-2 in Londen. Dan komt het aan op doelsaldo. De Spurs hebben een doelsaldo van +3 en Vitesse van +1, dus Vitesse zal met drie doelpunten méér verschil moeten winnen van NS Mura.

Samenvatting en hoogtepunten NS Mura - Vitesse

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Andere opties
Als beide clubs met hetzelfde doelsaldo eindigen kijkt men eerst naar het hoogst aantal gemaakte doelpunten in alle wedstrijden. Als dat ook gelijk is, wordt het aantal gemaakte uitdoelpunten bepalend - en dat is met 7 om 3 in het voordeel van Vitesse. De andere scenario's zijn simpel: wint Tottenham en verspeelt Vitesse punten, dan is Tottenham door. Andersom geldt hetzelfde: wint Vitesse en verspeelt Tottenham punten, dan gaat Vitesse door.

UPDATE: het duel Tottenham Hotspur - Stade Rennes is afgelast vanwege een groot aantal coronabesmettingen bij de Spurs.

De wedstrijd Vitesse - NS Mura is donderdag 9 december om 21.00 uur live te zien op ESPN. De voorbeschouwing op ESPN begint om 17.45 uur, gevolgd door AZ - Randers FC. De samenvatting volgt na 23.00 uur op Veronica en Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vitesse - NS Mura live op tv (Conference League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV