Recensie: The Diary of a Wimpy Kid wint "ongemakkelijkste hoofdpersoon van het jaar"

Recensie: The Diary of a Wimpy Kid wint "ongemakkelijkste hoofdpersoon van het jaar"
Matig verhaal met weinig impact

Film :

Vanaf 3 december staat de film The Diary of a Wimpy Kid op Disney Plus. Disney probeert weer nieuw leven in de franchise rond de populaire boekenserie te blazen. Gaat dat ze lukken? Lees hier de recensie van The Diary of a Wimpy Kid.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Vernederende ervaringen
In de film volgen we de hilarische en desastreuze avonturen van de schriele maar ambitieuze Gref Heffley, die zich een weg probeert te banen door de engste en vernederendste ervaring van een jongere: de middelbare school.

Bron: Disney Plus

Beoordeling van Gids.tv: ★½
Deze film maakt er zijn hoogste doel van om hoofdpersoon Greg een zo onaantrekkelijk mogelijk hoofdpersonage te maken. Zo erg, dat je zelfs nog medelijden krijgt met het meest irritante personage uit de film (Fregley) en het emotionele slot absoluut niet overkomt. Het verhaal hangt aan elkaar van korte verhaaltjes en lijntjes die gevraagd of ongevraagd terugkomen. Letterlijk ieder karakter in de film lijkt te dom om te begrijpen wat er überhaupt gaande is in de film. 1,5 ster.

Cast
We horen de stemmen van Brady Noon (Good Boys), Chris Diamantopoulos (Red Notice) en Ethan William Childress in deze film. Deze productie is geregisseerd door Swinton O. Scott III.

Vanaf 3 december 2021 is The Diary of a Wimpy Kid te kijken op Disney Plus. Genre: Animatie, Komedie. Tijdsduur: 58 minuten. IMDb-score: 5,5.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: The Diary of a Wimpy Kid wint "ongemakkelijkste hoofdpersoon van het jaar" of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV