Fraaie western The Sisters Brothers vrijdag 17 december te zien op Canvas

Fraaie western The Sisters Brothers vrijdag 17 december te zien op Canvas
Ook te streamen via Google Play en iTunes

Kijktip :

Tweeënhalf jaar geleden overleed Rutger Hauer, de grootste filmster uit de Nederlandse geschiedenis. Gelukkig bleef hij tot op hoge leeftijd werken; zo had hij ook een rolletje in de prachtige western The Sisters Brothers. Deze film is vrijdag te zien op Canvas en je kunt The Sisters Brothers streamen via Google Play en iTunes.

Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
The Sisters Brothers speelt zich af tijdens de grote goudkoorts van Californië, halverwege de negentiende eeuw. Hermann Kermit Warm is een vindingrijke en sympathieke man die volgens de Commodore iets belangrijks gestolen heeft. Broers Charlie en Eli Sisters gaan op weg naar Oregon City, waar Warm een goudmijn bezit. Hoewel Charlie geen probleem heeft met het nemen van iemands leven, denkt Eli daar anders over. Hun opdracht pakt uiteindelijk op verrassende wijze heel anders uit.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Met The Sisters Brothers maakte de Franse topregisseur Jacques Audiard (A Prophet, Rust and Bone) zijn eerste Engelstalige film. Daarbij kreeg hij de beschikking over een ijzersterke kast, waarbij Rutger Hauer een belangrijk radertje in het geheel speelt. De film is een buitengewoon sfeervolle western geworden, waarin een mooi beeld geschetst wordt van het Amerika van de negentiende eeuw, in de jaren voor de Burgeroorlog. Alexandre Desplat verzorgde de schitterende muziek en het fraaie camerawerk verdient ook een dikke pluim.

Cast
Naast John C. Reilly (Chicago) en Joaquin Phoenix (Joker) zijn ook Jake Gyllenhaal (Nightcrawler) en Riz Ahmed (Sound of Metal) te zien in The Sisters Brothers. Deze film is geregisseerd door Jacques Audiard (Dheepan).

The Sisters Brothers (2018) wordt beoordeeld met een 6,9 op IMDb en is vrijdag 17 december om 21.20 uur te zien op Canvas. Genre: western. Speelduur: 121 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV