Ontroerende documentaire Een kaarsje voor Tanja Groen donderdag te zien op NPO 1

Ontroerende documentaire Een kaarsje voor Tanja Groen donderdag te zien op NPO 1
Herdenking van zowel Tanja als Peter R. de Vries

Kijktip :

Vlak voor de kerstdagen, op donderdag 23 december, zendt NPO 1 de ontroerende en aangrijpende documentaire Een kaarsje voor Tanja Groen uit. Hierin staat de herdenking van Tanja centraal, maar wordt ook stilgestaan bij de man die keihard streed voor het oplossen van de zaak: Peter R. de Vries.

Een kaarsje voor Tanja Groen gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Gouden Tip
Aan het eind van de zomer van 1993 verdween de destijds achttienjarige studente Tanja Groen spoorloos in Maastricht. Afgelopen jaar stond de zaak weer volop in de belangstelling doordat het onderzoek dankzij Peter R. de Vries een nieuwe impuls kreeg. Speciaal hiervoor richtte hij de Stichting Gouden Tip op. De Vries werd in juli echter op 64-jarige leeftijd doodgeschoten.

Nieuwe poging
De documentaire Een kaarsje voor Tanja Groen staat in het teken van herdenken, maar er wordt ook een nieuwe poging gewaagd om de verdwijning alsnog op te lossen door middel van de gouden tip. De ouders van Tanja, De Vries' dochter Kelly, politie en justitie in Limburg en vele anderen helpen mee om deze tip alsnog binnen te halen.

De documentaire Een kaarsje voor Tanja Groen is donderdag 23 december om 21.40 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je de docu Een kaarsje voor Tanja Groen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ontroerende documentaire Een kaarsje voor Tanja Groen donderdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV