sc Heerenveen - Feyenoord live op tv (Eredivisie)

sc Heerenveen - Feyenoord live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in 18e speelronde

Sport :

Op woensdag 22 december spelen Feyenoord en sc Heerneveen in de tweede speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Abe Lenstra Stadion. De wedstrijd wordt om 18.45 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten sc Heerenveen - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De ploeg van Arne Slot heeft de laatste weken een aantal pijnlijke verliezen geleden. Ze vlogen uit de beker en verloren de Klassieker van Ajax. Een overwinning kunnen ze dus wel gebruiken...

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.00 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 4. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.10 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

sc Heerenveen - Feyenoord is woensdag 22 december om 18.45 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.10 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op sc Heerenveen - Feyenoord live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV