Serierecensie: Cobra Kai seizoen 4 blijft de kijker boeien

Serierecensie: Cobra Kai seizoen 4 blijft de kijker boeien
Opnieuw een duik in de dojo

Film :

Vanaf 31 december staat het vierde seizoen van Cobra Kai op Netflix. De helden en schurken uit Karate Kid zijn terug in het tweede seizoen op Netflix. Lees hier de recensie van Cobra Kai seizoen 4.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Samenwerken
Cobra Kai speelt zich af 30 jaar na de gebeurtenissen van het All Valley Karate toernooi in 1984. Johnny Lawrence staat op het punt om zijn beruchte Cobra Kai karate dojo te heropenen. In het vierde seizoen besluiten Daniel LaRusso en Johnny Lawrence hun krachten bundelen om samen de studenten van hun respectievelijke dojo's te trainen.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 83% | IMDb ★ 8,6

De kracht van Cobra Kai ten opzichte van haar voorgangers, de Karate Kid trilogie, is dat er vrijwel geen zwart-wit karakter tussen zit: 100% goed of 100% fout bestaat niet, en dat is verfrissend. Eerlijkheid gebiedt ons wel te zeggen dat het verhaal soms wel als te simpel aanvoelt. Daarom blijft het wel lekker om naar te kijken, maar komen de (nieuwe) karakters nauwelijks tot ontwikkeling. De makers weten echter precies wat ze willen vertellen: terug naar de basis en interessant voor alle kijkers.

Cast
Ralph Macchio (Crossroads), Martin Kove (Film) en William Zabka (Hot Tub Time Machine) spelen hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Jon Hurwitz (Blockers).

Vanaf 31 december 2021 is Cobra Kai seizoen 4 te streamen op Netflix. Genre: Actie.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Cobra Kai seizoen 4 blijft de kijker boeien of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV