Dinsdag in Talkshow M: Groningers Annelijn Visser & Henk Spiekman woedend over subsidieaanvraag

Dinsdag in Talkshow M: Groningers Annelijn Visser & Henk Spiekman woedend over subsidieaanvraag
Dit zijn de gasten van dinsdag 11 januari

Kijktip :

Margriet van der Linden ontvangt in haar talkshow M allerlei gasten aan haar tafel die praten over de meest uiteenlopende actuele onderwerpen. Hieronder lees je wie vanavond de gasten zijn bij M.

Lees meer onder de video's.

De gasten en onderwerpen in M van dinsdag 11 januari

  • Fieke Opdam haalde op 18-jarige leeftijd de krantenkoppen door het klooster in te gaan als de 'de jongste non van Nederland'. Gedurende achtenhalf jaar leefde ze als Zuster Luca in het klooster. Inmiddels heeft ze de heilige grond verruild voor een andere plek: het theater. Daar staat ze op de planken als cabaretière en met succes want vorig jaar was ze een van de finalisten van het Cameretten festival.Fieke Opdam schuift aan voor haar bijzondere verhaal.

  • Duizenden Groningers stonden gisteren fysiek en digitaal in de rij voor een subsidieaanvraag voor het opknappen van huizen gelegen in het aardbevingsgebied. Na urenlang wachten werd de deur, soms letterlijk, voor hun neus dichtgegooid. Velen werden uit de digitale wachtrij gegooid of kwamen het gemeentehuis niet in, veel Groningers zijn woedend.Annelijn Visser en Henk Spiekman stonden urenlang digitaal in de rij met duizenden andere Groningers voor hen. Zij schuiven aan, samen met politiek verslaggever Bram Douwes.

Talkshow M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Talkshow M: Groningers Annelijn Visser & Henk Spiekman woedend over subsidieaanvraag of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV