Nieuw programma Van je familie moet je het hebben start zondag op SBS6

Nieuw programma Van je familie moet je het hebben start zondag op SBS6
Feelgood-quiz met Leo Alkemade en Leonie ter Braak

Kijktip :

Vanaf zondag 16 januari is de nieuwe feelgood-quiz Van je familie moet je het hebben te zien op SBS6. In dit programma wordt een hoofdkandidaat met een smoes naar de studio gelokt, waar hij of zij vervolgens - met familie en vrienden - speelt voor een mooi geldbedrag.

Van je familie moet je het hebben gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Acht vragen
Wanneer de kandidaat vol verbazing de studio betreedt, ziet diegene daar vijftien familieleden en vrienden. Die hebben de acht vragen waaruit de quiz bestaat al eerder beantwoord. Dan is het aan de hoofdkandidaat: presentatoren Leonie ter Braak en Leo Alkemade vuren de vragen op hem of haar af, maar elk fout antwoord heeft grote consequenties.

Buitenspel
Want bij elk verkeerd antwoord moet de kandidaat drie van de familieleden of vrienden buitenspel zetten. Er moet ingeschat worden wie het antwoord waarschijnlijk ook fout had. Het kan pijnlijke keuzes opleveren - zeker als de weggestuurde mensen wél het goede antwoord gaven, want dat kost de speler geld. In de finale moet hij of zij alleen de prijzenpot verzilveren.

Het nieuwe programma Van je familie moet je het hebben is vanaf zondag 16 januari wekelijks om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Van je familie moet je het hebben terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Van je familie moet je het hebben start zondag op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV