Zaterdag op tv: nieuwe muziekshow The Tribute - Battle of the Bands en Those Who Kill

Zaterdag op tv: nieuwe muziekshow The Tribute - Battle of the Bands en Those Who Kill
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 15 januari

Kijktip :

Naast Wie is de Mol? en Matthijs Gaat Door zijn er zaterdagavond ook een hoop nieuwe programma's te zien op televisie. Onder andere de nieuwe muziekcompetitie The Tribute - Battle of the Bands, waarin verschillende tributebands het tegen elkaar opnemen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 15 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: The Tribute - Battle of the Bands

SBS 6
20:00 uur

In deze muziekcompetitie nemen verschillende tributebands het tegen elkaar op. Het gaat erom zo dicht mogelijk bij de originele artiesten te komen qua sound en stem. Gerard Ekdom presenteert 'The Tribute - Battle of the Bands' elke zaterdag om 20.00 uur op SBS6. De tributebands proberen – als een soort eerbetoon - om de hits van hun favoriete band tot in de perfectie na te spelen. Bij de elf bands in deze competitie komen onder andere Queen, ABBA en The Rolling Stones voorbij. De optredens worden beoordeeld door een vakjury. Daarin zitten Cesar Zuiderwijk - drummer van de Golden Earring-, Angela Groothuizen en Spike, gitarist en zanger van DI-RECT. De vier finalisten mogen allemaal optreden tijdens een groot tributeconcert in de Ziggo Dome. De grote vraag is: wie mag als winnaar van de competitie het langst op het podium staan en de meeste nummers ten gehore brengen? Wie is de beste tributeband?


Nieuw: Blinded - Those Who Kill

Canvas
20:40 uur

Vanavond start het tweede seizoen van de vernieuwde Deense thrillerserie Those Who Kill, met als volledige titel: Blinded: Those Who Kill. Het vorige seizoen (Darkness: Those Who Kill) was het eerste van deze remake van het originele Those Who Kill uit 2011. De nieuwste reeks is met dubbele afleveringen elke zaterdag vanaf 20.40 uur te zien op de Vlaamse zender Canvas. Vijf jaar geleden werd Markus, de 18-jarige zoon van Alice Ejbye, vermoord door een seriemoordenaar die nooit gevat is. Alice is nu zwaar ziek en vraagt aan Louise Bergstein, de dochter van haar beste vriendin, om haar te helpen de zaak op te lossen. Tegelijkertijd ontvangt Peter Vinge op het eiland Funen een noodlottig bericht van zijn vrouw Masja.


Terug: Het Roer Om

SBS 6
21:25 uur

Het Roer Om is weer terug op tv. De komende weken is elke aflevering te zien hoe een gezin of stel het leven volledig omgooit en een nieuw bestaan opbouwt. Elke zaterdag om 21.30 uur op SBS6. Deze week is de zien dat de Twentse Miranda en Robert hun Nederlandse snackbar verruilen voor een restaurant in het Afrikaanse Gambia. Ze komen er al snel achter dat aan het restaurant het een en ander mankeert. Zo is de stroomvoorziening gebrekkig, wat voor de nodige problemen zorgt. Hun liefde voor Gambia is echter zo groot dat ze alles op alles zetten om hun avontuur te laten slagen.


Biografisch drama: The Theory of Everything

Eén
21:25 uur

Biografisch drama van James Marsh. Gebaseerd op de memoires 'Travelling to Infinity: My Life with Stephen' van Jane Hawking.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag op tv: nieuwe muziekshow The Tribute - Battle of the Bands en Those Who Kill of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV