Bloedstollende actiefilm Den of Thieves woensdag te zien op Veronica

Bloedstollende actiefilm Den of Thieves woensdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Woensdag is er weer een film met Gerard Butler te zien op Veronica, Den of Thieves. Gezien de carrière van de Schotse acteur weten we wat we kunnen verwachten: snoeiharde actie, bloedstollende spanning en een niet al te ingewikkeld verhaal. Dat levert een vermakelijk product op. Je kunt Den of Thieves streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Iedere dag wordt er 120 miljoen dollar in contanten uit de omloop genomen en vernietigd door de centrale bank van de Verenigde Staten, de 'Federal Reserve'. Een beruchte dief smeedt het plan om de meest gedurfde bankroof te bewerkstelligen, pal onder de neus van de meest gevreesde afdeling van wetshandhaving. De roof kent echter wat complicaties wanneer hij vast komt te zitten tussen andere criminelen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Den of Thieves is zo'n snoeiharde 'mannenfilm' die precies in het oeuvre van Gerard Butler past. De beste man schitterde de afgelopen jaren in de ene na de andere actie-blockbuster, die vrijwel zonder uitzondering werden neergesabeld door de critici - maar die in de bioscoop altijd goede zaken deden. Den of Thieves is zo'n Butler-film die boven het gemiddelde niveau van zijn oeuvre uitstijgt. Het verhaal is simpel, maar prima, het acteerwerk van Butler is al net zo degelijk en de actie is goed verzorgd. Een spannende en vermakelijke film.

Cast
Naast Gerard Butler (Angel Has Fallen) en Pablo Schreiber (Skyscraper) zijn ook O'Shea Jackson, Jr. (Straight Outta Compton) en 50 Cent (Southpaw) te zien in Den of Thieves. Deze film is geregisseerd door Christian Gudegast.

Den of Thieves (2018) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is woensdag 19 januari om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: actie, misdaad, thriller. Speelduur: 140 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bloedstollende actiefilm Den of Thieves woensdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV