Zaterdag in Het Roer Om: Denise en Kasper beginnen alpacaboerderij in Spanje

Zaterdag in Het Roer Om: Denise en Kasper beginnen alpacaboerderij in Spanje
Zonder bezichtiging gekocht

Kijktip :

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Het Roer Om maken we kennis met Denise en Kasper. Zij zetten een wel héél gewaagde stap: zonder bezichtiging hebben ze een alpacaboerderij in Andalusië, het heetste deel van Spanje, gekocht.

Het Roer Om aflevering 2 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Bed & breakfast
Als de aflevering eenmaal begint ontdekken we dat het verhaal van Denise en Kasper nog een stuk gekker wordt. Want wat blijkt? Geen van beiden spreekt een woord Spaans en ze hebben helemaal niks met alpaca's. Deze overduidelijke obstakels staan hun plannen om in Andalusië een bed & breakfast te beginnen echter niet in de weg.

Vorige eigenaar
Wanneer ze arriveren in Spanje blijkt de vorige eigenaar nog in de boerderij te wonen. Die heeft bovendien geen enkele haast om te vertrekken - en dat zorgt voor de nodige spanningen. Als blijkt dat ook alle daken lek zijn én de verbouwkosten de pan beginnen uit te rijzen, is het nog maar de vraag of ze op tijd open kunnen voor de eerste gasten.

Het Roer Om is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag in Het Roer Om: Denise en Kasper beginnen alpacaboerderij in Spanje of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV